Gezond binnenklimaat op scholen

20 Sep -04 Ok
14.00 - 17.00 uur
3 verschillende locaties

Een optimaal binnenklimaat in het onderwijs is van groot belang! Het komt ten goede aan de leerprestaties en de gezondheid van leerlingen, studenten en leer- krachten. Een goede ventilatie speelt hierin een grote rol. Helaas is de ventilatie op veel scholen nog onder de maat. De experts van Wij willen ventiLEREN gaan de uitdaging aan om hier verandering in te brengen.

Uitnodiging informatieve bijeenkomst

Tijdens een informatieve bijeenkomst zullen Martin Timmermans en Tom Melching, twee adviseurs op het gebied van schoolventilatie, u meenemen in de belangen van een afgestemd binnenklimaat, speciaal gericht op het onderwijs.

Maar belangrijker nog, u krijgt tijdens deze bijeenkomst ook inzicht in de mogelijke oplossingen om tot een gezonder binnenklimaat te komen, met een doordacht en afgestemd ventilatieplan. Aan de hand van drie heldere concepten wordt u meegenomen in de mogelijkheden, in elke situatie, voor elke school, in elk lokaal.

Uw deelname is geheel kosteloos!

Het programma is als volgt:

14:00 Ontvangst met aansluitend presentatie
15:30 Informele netwerkborrel
17:00 Afsluiting

Locaties

De bijeenkomsten vinden plaats op 3 verschillende locaties en op 3 verschillende dagen, zodat er altijd een optie voor u bijzit.

  • 20 september – Hogeschool Utrecht, Padualaan 99, Utrecht
  • 27 september – WOLF Energiesystemen B.V., Blauwe Engel 1, Kampen (Overijssel)
  • 4 oktober – Solid Air Climate Solutions, Scheepswervenweg 1, Westerbroek (Groningen)

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*