Scroll knopje

WIJ ZIJN

Onze experts


Tom Melching

Mijn naam is Tom Melching, technisch adviseur bij WOLF Energiesystemen. Ik ben ruim 23 jaar actief in de klimaat- en ventilatietechniek. De luchtkwaliteit in Nederlandse scholen is afgelopen jaren uitgebreid onderzocht en de resultaten liegen er niet om. Het merendeel van de lokalen heeft een ongezond binnenklimaat; dat gaat zelfs zo ver dat leerprestaties negatief worden beïnvloed.  

Als Technisch Adviseur heb ik veel locaties gezien waar het binnenklimaat ondermaats is en wat de nadelige gevolgen daarvan zijn.  Een gebrek aan frisse lucht zorgt voor hoofdpijn, slaperigheid en minder focus. Daarom helpen we u bij het creëren van een aangenaam, gezond binnenklimaat.
W
ij willen ventiLEREN.  

Neem contact op met Tom via +31 6 23 97 30 17 of stuur hem een mail met uw vraag!

Mail Tom


Martin Timmermans

Mijn naam is Martin Timmermans, technisch adviseur gespecialiseerd in ventilatiesystemen voor scholen. Mijn focus ligt op het creëren van gezonde binnenmilieus voor kinderen en docenten, waarbij ik rekening hou met factoren zoals luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid. 

Goed ontworpen en onderhouden ventilatiesystemen zijn essentieel voor het verminderen van het risico op verspreiding van ziekten en het verbeteren van de leerprestaties. Graag adviseer ik scholen en andere betrokken partijen over hoe ze de luchtkwaliteit kunnen meten en verbeteren, welke ventilatiesystemen het beste zijn voor hun specifieke situatie en hoe ze deze systemen effectief kunnen onderhouden. Op die manier lever ik graag een bijdrage aan het creëren van een veiligere en gezondere leeromgeving voor kinderen en docenten. 

Neem contact op met Martin via +31 6 26 17 05 25 of stuur hem een mail met uw vraag!

Mail Martin