Scroll knopje

ULTRA

Bij dit centrale ventilatiesysteem wordt ieder lokaal voorzien van frisse lucht, geregeld vanuit een centraal opgestelde luchtbehandelingskast. De basis van dit centrale systeem bestaat uit een drukgeregelde luchtbehandelingskast.

Afhankelijk van de opstelling van de luchtbehandelingskast, wordt de verse buitenlucht aangezogen via een doorvoer door de buitengevel of het dak. Op eenzelfde manier wordt de gebruikte, vervuilde afblaaslucht naar buiten afgevoerd.

De verse buitenlucht wordt via luchtkanalen getransporteerd naar de diverse ruimtes en wordt in de ruimte geblazen via inblaasroosters. Bij dit systeem is een CO2-regeling standaard voorzien, zodat hiervoor geen aanvullende componenten in het systeem hoeven te worden opgenomen.

In de basis is concept Ultra gelijk aan concept Extra, echter houdt dit concept rekening met een aangepast ventilatiedebiet. De hoeveelheid verse lucht per leerling is in dit concept hoger. Dit komt overeen met het luchtdebiet klasse A, dat wordt beschreven in het PvE Frisse scholen.

Een Renson Sense monitoring system wordt standaard meegeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Ga naar ons formulier